I turned my face away, and dreamed about you

Började lyssna på en riktigt bra låt igen, Håkan, tyvärr. Orginalet är bättre!!

It was Christmas Eve babe
In the drunk tank
An old man said to me, won't see another one
And then he sang a song
The rare old mountain Dew
I turned my face away
And dreamed about you

Got on a lucky one
Came in eighteen to one
I've got a feeling
This year's for me and you
So happy Christmas
I love you baby
I can see a better time
When all our dreams come true

They've got cars big as bars
They've got rivers of gold
But the wind goes right through you
It's no place for the old
When you first took my hand
On a cold Christmas Eve
You promised me
Broadway was waiting for me

You were handsome
You were pretty
Queen of New York City
When the band finished playing
They howled out for more
Sinatra was swinging,
All the drunks they were singing
We kissed on a corner
Then danced through the night

The boys of the NYPD choir
Still singing "Galway Bay"
And the bells were ringing out
For Christmas day

You're a bum
You're a punk
You're an old slut on junk
Lying there almost dead on a drip in that bed
You scumbag, you maggot
You cheap lousy faggot
Happy Christmas your arse
I pray God it's our last


I could have been someone
Well so could anyone
You took my dreams from me
When I first found you
I kept them with me babe
I put them with my own
Can't make it all alone
I've built my dreams around you

En hyllning

Såg just världens grymmaste klipp på youtube, eller jag såg tre stycken men med samma coola kille som huvudroll. Nämnligen Paul Potts. Fan vilken jävla kille alltså, det är en sån man älskar så fort man ser honom och hör honom sjunga. Och det finns två saker, som enligt min mening gör honom så grymt speciell.

För det första är det naturligtvis hans fantastiska röst. Fy fan om man kunde sjunga så. Justin Timberlake, släng dig i väggen. Där har vi en som verkligen kan sjunga. Man blir ju rörd, riktigt rörd när man hör honom.

Det andra då är att han är så förbannat jävla ödmjuk. Inte en enda gång under showen får han hybris och tror att han är bättre än någon annan utan han bara är precis som han alltid har varit verkar det som. Rör inte en min nästan, ler lite smått, får nästan tårar i ögonen och nickar och säger tack till juryn och publiken. Det är egentligen det som gör honom så fantastisk. Sitter nästan och bölar nu på lördagsmorgonen, han förgyllde helt klart en annars rätt tråkig morgon.

Laddade precis hem hans skiva och för första gången någonsin njuter jag av klassisk musik. Fantastiskt

Lite blandat

Jaja, torsdag och snart helg igen. Men egentligen ingen speciell helg direkt, händer inget speciellt vad jag vet just nu. Jo jag jobbar ju fredag vilket är trist som fan, ingen borde jobba fredagar. Ska jag behöva göra det när jag blir utbildad fritidsledare vette fan alltså. Lärarna har det fantastiskt bra tycker jag, verkar vara kanon! Var på kamratstödjarläger igår, massa nya åttor som skulle lära sig i hur man ska behandla andra. Intressant som fan, fick sätta mig längst fram och berätta min livshistoria, väldigt kort förståss. Men det var väldigt intressant. Berättade nog mer än jag gjort för någon annan grupp innan så det var kul. Härlig grupp av små människor.

Tatueringen är då på plats och jag är nöjd. Tycker det blev bra och fint.

Träningen igår gick skit, har själv aldrig varit så dålig och har aldrig spelat i ett sämre lag heller för den delen. Vi hade fått stryk av min lilla systers flicklag. Inget snack om den saken. Men va fan, det blir kanske bättre med det också.

Tycker det är svårt att skriva sån här blogg. Vet inte varför men får inte fram saker ur huvudet som man kanske skulle behöva skriva ner. Det som finns längst in i huvudet bör man ju inte berätta här heller, så hela världen får se det. Ialla fall inte om alla vet vem man är. Så egentligen är det bara ytliga och ganska meningslösa saker man skriver på en blogg. Exempelvis att man mår bra eller att man mår dåligt, men man vill egentligen inte berätta precis allt om varför man gör det. Ialla fall är jag sån. Så ja, dagbok verkar funka bättre än blogg. Tror blogg är en grej för att man måste få saker och ting bekräftat, att folk ska se och bekräfta det man har skrivit. Allt handlar idag om att bli bekräftad så ja, det är väl det detta med handlar om. Dagböcker är ju en sak för en själv, där man skriva ner riktigt djupa saker.

På återskrivande, kanske...

Är jag en astronaut?

Måndag kväll alltså, dagen innan tatueringen. Känns okej, ska bli rätt spännande att skaffa den faktiskt. Kommer förmodligen göra brutalt ont men det får man väl ta antar jag.

Praktiken var riktigt slapp, ledig imorgon och jobbar troligen mellan ett och sju på onsdag. Det är lugna tider tycker jag. Känner mig rätt tom på att skriva, känns som det blir krystat ikväll. Har egentligen inget nyttigt att förmedla till omvärlden. Hörs en annan dag!


Jaja

Snart den första riktiga praktikdagen då. Tjaa, jag känner mig så jävla omotiverad till det tyvärr. Jag vet inte riktigt, det känns verkligen  bara segt att åka dit och jobba. Men det är bara tre veckor som tur är. Känns som det där med mitt positiva sett har tappat lite igen, tyvärr. Men va fan, det kommer väl tillbaka antar jag.

Tränade med Askeröd igår, tyckte det gick bra rent fotbollsmässigt. Men fan vad jag trivs mycket bättre i Torp. Men va fan, vi får se. Tror ändå på Torp!

Trist Fredag

Mmm, jag tror tyvärr att det blir en riktigt seg och tråkig fredag. Jobbar fan åt helvete mellan 16.00 och 00.00. Åtta gratis timmar och hålla koll på en massa jobbiga ungdomar. Haha nej så farligt är det verkligen inte, ska bli rätt najs ändå. Film kväll så det är inte så farligt. Iofs tror jag vi bara skulle se en film eller något sånt men hoppas på fler. Ska nog ta med mig The Shining så det blir lite riktig skräck. Blir nog bra vilket som.

Snart tatuering alltså, lite nervöst.

Blev lite öl igår och nu har jag faktiskt lite huvudvärk. Ska nog med lill-syrran och se skolhandboll. Fan vad bra jag har varit i handboll egentligen, fan vad vi var bra från Fridasro. Vann allt, speciellt när tjejerna var med, då hade dom andra skolorna inte en suck av en chans. Det var trevliga tider.

Och Brumme, ha det svinkul och bra i Tyskland. Kommer så klart sakna dig men vi ses när du kommer hem!!!


TV-spels nördande

Har varit en riktigt slapp vecka och jag har inte gjort speciellt mycket nytta. Det gör jag kanske inte i vanligt fall heller iofs, men denna veckan har varit extrem. Var med praktiken på laserdome, bowling och go-cart igår. Det var visserligen riktigt kul, inte laserdome kanske för där är jag så dålig, men det andra var riktigt kul. Blev tvåa i B-finalen i go-cart och slog 113 poäng på bowlingen. Det får man ändå vara klart nöjd med. Sen laserdome behöver vi inte snacka om, där kom jag nog bland dom sämsta. Det störiga är att min handledare Zlatko slog mig, det var tungt.

Idag då? Vad ska hända då. Ja jag vet faktiskt inte. Vissa sviker ikväll så det blir en ensam kväll kanske. Mer TV-spel kanske? Köpt PES 08 och nördat det duktigt, även inne på att köpa Oblivion, ska visst vara världens nördigaste spel. Passar mig bra, som jag sagt innan, TV-spel och sprit. Helt klart topp fem av viktigaste saker här i världen.

Fotbollen löser sig dåligt verkar de som, alla lämnar nog Torp. Men vissa stannar ju kvar och stannar jag blir det nog nästan ett riktigt juniorlag som är kvar. Kunde varit kul faktiskt, igår på träningen var jag direkt överlägsen dom andra. Jag vill nu inte säga att jag är världens bästa fotbollsspelare utan det är bara det att jag nog håller en eller två klasser över de flesta som är i Torp. Vilket är rätt synd. Idag kommer serieindelningen till nästa års serier och det kommer avgöra lite också. Stannar Torp i den mellersta serien är det större chans att jag stannar än om de hamnar i serien med Landskrona och Helsingborgslagen.

Nu på morgonen fick jag ett sånt där ryck igen, ett likadant fick jag förra året. Jag satte igång Absolut Christmas och bara njöt och såg fram emot julen. Tyvärr kommer den här julkänslan troligen försvinna ganska omgående men man får njuta så länge som det går. Kanske ska man sätta igång "En julsaga" eller "Jul på Greveholm" på video sen? Det lockar, det gör det verkligen!

RSS 2.0