Det bara slog mig

När jag satt här och egentligen bara satt så kom jag att tänka på en sak, hur jävla fantastiskt fotboll egentligen är och vad denna sporten gör med oss. Den kan krossa hjärtan men även göra oss till världens lyckligaste personer för ett tag. Den för ihop personer och bildar starka grupper. Egentligen pratar jag nog om all lagidrott när jag säger så, men fotboll är ändå speciellt. Såg precis Offside och vilken jävla härlig film det är, där är fan lagidrott när det är som bäst.

Bra fest igår!!

A walk to remember?

Då var det snart dags att ge sig ut på nya strapatser i ödemarken. Dags för höstvandring med skolan. Det känns väl sådär, sova ute när det är så jävla kallt och äta mat man egentligen inte gillar speciellt mycket. Ni kan ju gissa vem som ska ha en fet jävla pizza när jag kommer tillbaka på fredags eftermiddag. När man ser det från den positiva sidan så är det bara i tre dagar, knappt det, ungefär 48 timmar vi ska vara ute. Det är inte speciellt mycket, börjar väl gå runt ett idag och är hemma i Eslöv vid två på fredag. Och det gäller att se det positiva i det antar jag, trevliga människor och bra musik i Ipoden kan rädda vilken själ som helst. Dessutom laddat på med två hörböckar ala Harry Potter, de två första dessutom. Då kanske till och med nätterna kan bli trevliga. Det jag är klart mest orolig över är att jag ska frysa på nätterna eller att det blir regn men väderprognoserna visar på okej väder, skit i om det inte är sol. Bara det inte regnar så är jag mer än nöjd. Startar i Ludviksborg och går till Maglasäta, låter inte speciellt långt faktiskt. Och om maten inte skulle gå att göra har jag tokmånga knäckebröd till mitt och min mages förfogande.

Var hos Måns Inge igår och kollade fotbollen. Det är en för jävla trevlig kille det, sjukt rolig. Det är nästan bud på att stanna kvar i Torp bara för att han är där. Han tjatar som fan om att jag ska bli kvar så man vet aldrig. Det kanske blir bra ändå? Jag ska försöka att inte vara allt för positiv men jag hoppas. Sen snackade Måns om några nyförvärv men jag vet inte, det är ändå svårt att ersätta Tollen, Lillen, Micke, Pucken, Niel, Lundgren och allt vad dom heter rent personlighetsmässigt. Svårt att ersätta vissa rent fotbollsmässigt med. Om jag ska stanna och jag bestämmer mig för att spela där ett år till ska jag verkligen satsa för att bli så bra som möjligt, i dagsläget håller jag inte rent fysiskt känner jag. Och om det blir fortsättning nästa år blir det nog en tung bottenstrid att kämpa i, vilket kan vara nog så intressant. Men vi får se, tar nog inget beslut på ett tag till, i slutet av bosmanperioden. Hoppas Hoppas det blir bra med Torp i alla fall!

Satte igång spelningslista på måfå idag och så kom Järnspöken. Och är inte den för jävla grymt fin? Låg nästan där i min säng och fällde en tår. Lite åt Klåparen-hållet, passar inte riktigt in någonstans. Riktigt fin.

Ses och hörs om jag överlever vandringen!


Ny låttext

Riktigt bra, moneybrother:

We had some good times girl
Oh, yeah, but long ago
Seems like in another world
Let's just leave it so
What if I'm not ready to do that yet?
Then just be glad we met
If just for a while we'll get
Right back along again

There's always being one of us, girl
That's bleesed with luck
I can see everybody in here thinking
Will you wanna hang around to meet
Wondering just what it took

Ooooh

Please just sit down for a while
I'll try to bring back a smile

I guess I knew it would be sometime
That we'd just run into you
And if it's about to be happening, love
I guess it might as well be now

We had some good times girl
Oh, yeah, but long ago
Seems like in another world
Let's just leave it so
What if I'm not ready to do that yet?
There's another place where I should be
There's is alway another place we should be right, love
You know, that's the thing about me
So why don't I get your number maybe call you some time
You've got my number, it's still the same
I deleted it so i wouldn't call you up late at night
Now atleast you seem to do somethings right
I told you girl I've changed, I swear
I don't know what I'm still doing here
Since you're not into staing for a drink
I guess I could, let me think
If just for a while we'll get
Right back along again
Along again

Ekonomiprov

Fan också, haha. Det har jag snart, inom en timme som dom brukar säga på Vikingen. Och jag har inte läst ågot alls, håller på lite nu men det är ju så dötrist så det finns inga gränser.
Dagen annars kommer bli rolig, ska ut till Svalöv till Måns Inge och se fotboll med några från fotbollslaget. Skriver nog mer när jag kommer tillbaka hem, nu måste jag verkligen plugga vidare!

Tillbaka till samtiden är fortfarande sjukt bra.
70 %   Kent vs Sahara Hotnights   30 %
Kent vidare 

Skånerock och en jävla fest

Underbar fredags-kväll som gick i nykterhetens tecken. Hade hand om någon som heter Skånerock, handikappade människor samlas och dansar och sjunger tillsammans. Och det vill jag lova, det var sann kärlek och sann glädje mellan dom. Inget bråk utan bara dans och helt jävla fucking grymma är dom på att dansa. Där ligger man själv i lä, även om jag visserligen är en fantastisk dansare. Mer om det sen!!

Lördagen då, underbar den med. Fan vad jag älskar Torp, världens bästa by helt enkelt. Öl och fotboll på morgonen, öl och fotboll (Pling-leken, kör vi på lördag med) på eftermiddagen och sen lagfest med världens jävla bästa lag på kvällen. Vilka underbara människor där finns, älskar allt med det. Hoppas verkligen dom flesta stannar nästa år, även om det inte verkar bli så. Då är det verkligen sjukt tomt och då lägger jag troligen ner fotbollen helt. Men fan vad underbart det är att vara där. Finns absolut inget bättre. Sen att jag och Olle ägde dansgolvet helt och hållet är inte heller mycket att göra åt!


Dramaqueen

Då börjar ännu en dag lida mot sitt slut. En väldigt bra dag faktiskt, började med drama och det är ju verligen skitkul. Fan vad jag gillar det starkt. Tre timmar med helklass var det roligaste jag gjort under de här månaderna jag gått på skolan. Spelade upp olika scener med hjälp av bestämda repliker och olika sorters småsaker, exempelvis leksaksbil och paraply. Var allt från tysk kvinna med stor röv och stora bröst till läkare som skulle ha hand om en födande kvinna. Men bäst av allt var kanske ändå när jag var fångvaktare och skulle sätta dit två bovar som försökte rymma. En av dom var vår egen Robinson-Patricia, och det vill jag lova er, det var inte dåligt när hon började ta på mig för att låta henne gå. Mycket mysigt mina damer och herrar. Börjar komma bättre och bättre in i det nu, känner att detta är nog rätt för mig ändå!

Ikväll var det pingis på tapeten. Plane har det tufft, förra gången kändes det som han hade kommit närmre mig än han någonsin varit förrut, men idag var han chanslös. Vann tre raka matcher och tappade bara tre set. Riktigt bra spelat från min sida. Börjar spela med bättre självförtroende nu, backhanden är märterlig. Och serven ska vi inte ens snacka om, hör med Toby om ni inte tror mig.

Och kära älskade lilla älsklingen. Ta det nu lugnt och lev livet, du fixar allt så jävla bra ändå! Saknar dig skitmycket och hoppas du fixar igenom denna jobbiga perioden. Finns här verkligen för dig när du än vill, bara att höra av dig!! Älskar dig så!!!


YES

Provet är över och snart är det helg. En sådär helg med tanke på att jag bara kan festa en kväll men det får gå bra ändå. Skitskönt att provet är över och det kändes faktiskt som att jag kommer att klara det.

Till mitt älskade Torp snart, först mormor och morfar och sen möte.


Morgonstund har guld i mun

Läser igenom det sista av psykologin nu, och det är trevlig läsning. Haha, vilken dryg jävel jag är, så överpositiv till allt. Fast igår hände det faktiskt en sak som gjorde mig lite sur, och väldigt väldigt besviken. Fick reda på att Torp ska ha spelarmöte idag, men jag hade inte fått reda på det. Vill dom inte ha dit en eller vad är det frågan om? Jag som så jävla gärna skulle viljat fortsätta spela fotboll i Torp, i svåra stunder är det bara där man verkligen trivs och tycker att "Fan, livet är ju riktigt jävla trevligt när allt kommer omkring". Så nu är den stora frågan, ska man dit eller ska man leka som att man inte vet något alls. Förmodligen är mötet klockan sju och matchen ikväll börjar inte förrän åtta, så man hinner ju hem och sänka några öl innan kvällen lider mot sitt slut, men känns det inte dumt att bara dyka upp bara sådär?

Om mitt hjärta vill spela i Torp så finns där trots allt andra alternativ. Att spela i den mellersta division sex hade varit riktigt kul, vilka lag där finns. Askeröd, som i så fall blir min nya klubbadress, Hörby, Borlunda, Stehag,  Örtofta,  GOF och kanske framförallt Harlösa. Vilka derby det kan bli där, roligare än att möta Allerum, Croatia, Landskrona SK och sånt där trams. Men första valet är ändå Torp, om man är välkommen dit

Kanske överreagerar jag, vad vet jag. Man ska kanske inte ta det personligt men det gör jag ialla fal.

Hörs sen, efter provet!

Ensammast i Sverige

Och jag drog med dig i mitt fall
och sen gled jag bara undan
så förlåt, förlåt för allt
för min förbannade kluvna tunga
jag har ett foto någonstans
dr vi är drottningar och kungar

Kent alltså, Kent..

Det är naajs

Det slog mig helt plötsligt, just när jag satt med min dryga psykologi bok som jag börjat tröttna på trots att jag inte läst den så förbannat mycket egentligen. Men när jag satt där och försökte få in svåra termer och oroade mig inför morgondagen med det stundande provet så slog det mig, som en stor fet knytnäve under en boxningsmatch.  Vad spelar det egentligen för roll om jag klarar det eller inte, det är ju ett skitsvårt prov verkligen. Klarar jag inte det denna gången klarar jag det nästa gång, och så är väl livet i största allmänhet. Visst, det finns vissa saker som inte kommer igen, men dom flesta sakerna får man en chans till. Jag vet verkligen inte om jag kommer klara provet imorgon, men jag har ialla fall försökt och klarar jag inte det denna gången får jag försöka ännu mer nästa gång. Inte mer med det, life goes on.

Från Freuds erotiska tankar, till Pavlovs betingning och vidare till Maslows behovstrappa. Dom kunde dom gamla stofilerna, helt klart. Synd bara att det är svårt at t förstå allt vad dom snackar om. Det mest intressanta tycker jag allt är det humanistiska synen på människan, de som ser mer positivt på oss. Det psykoanalytiska sättet är väl okej, men inte så intressant ändå.

Synd att folk ser så negativt på livet, att det mest är en plåga man ska gå igenom. Jag har varit en sån person jag med, det har jag absolut varit. Men nu på sista tiden har det ändrats och jag ser livet väldigt mycket mer positivt än vad jag gjort på ett väldigt bra tag. Jag trivs jävlar i det med livet, trots att vädret är kasst, har ett svin svårt prov imorgon och att det bara blir mörkare och mörkare för varje sekund som går. För första gången på fantastiskt länge kanske jag klarar mig utan den där trista höstdepressionen som brukar hitta mig under oktober månad. Tänk vad skönt det vore. Man får leva i nuet och göra det bästa av det.

Landskamp imorgon, spännande att se om Sverige kan säkra den där efterlängtade biljetten till Alp-EM nästa år. Fan vad kul det vore om de får vara med i sitt femte raka mästerskap. Lagerbäck  är värd en riktigt stor framgång i ett stort mästerskap, då blir han den största svenska förbundskaptenen genom alla tider. Tänk vad det gnälldes på honom i början, honom och Söderberg. Som det kan ändras..

Manligt och kvinnligt

Svinlång dag i skolan idag, och bara föreläsningar.  Men det var rätt intressanta saker vi snackade om idag, till skillnad från hur det är när man lyssnar på fru torr på ekonomin.  Att diskutera manligt och kvinnligt i två timmar var ytterst undehållande då man ser saker och ting väldigt olika beroende vilket kön man är född i. Och så ska det väl vara antar jag. Den klassiska frågan om att kalla en tjej hora kom naturligtvis upp och hur fel är inte det? Och om en tjej är ute och strular med tio killar på en kväll, vad är det för skillnad på om en kille hade lyckats med samma "bragd"? Killen blir hyllad men tjejen, tjejen ja.. Vilken hora hon är då. Varför ska det vara så egentligen? Hur fel är inte det? Jag hade nog samma tankar om det för inte allt för länge sen men det har ändrats väldigt sen jag började på skolan. Många av dom fördomar man hade i somras är som bortblåsta. Vissa skulle verkligen behöva gå där, inga namn nämnda!

Columbus blir bara bättre och bättre, tycker verkligen den är svinigt bra. Ensammast i Sverige är också väldigt fin, liksom Vid din sida och Vy från ett Luftslott. Verkligen bra låtar. Det roliga är att singeln Ingenting är verkligen sämst på skivan, utan tvekan sämst.

Kent mot Sahara Hotnights i svenska popcupen, kan ju bara sluta på ett sätt :)

..Och jag är full igen

Jävla innebandy. Jävla Jävla innebandy. Tack vare den värdelösa sporten har jag en svintung söndag framför mig. Har stort psykologi-prov på onsdag och har knappt läst någonting. Blir svårt som fan, får lita på min gryma allmänbildning.

Anledningen att jag skyller på innebandyn är att igår förmiddag och fram till ungefär fyra spelade postens innebandyturnering i Hässleholm. Laget var riktigt start, en division fyra spelare, Woody som stor målskytt, Björn som försvarets starke man, jag som hatar innebandy och så Sven-Olof tror jag han hette, en man i sina bästa år (ca 50). Vi vann i alla fall en match, med 7-0, för övrigt största segern i turneringen. Sen att vi förlorade tre och blev sexa av åtta lag spelar inte så stor roll.


Sveriges match då. Tja, dom vann med 3-0, det var aldrig något snack. Det enda jag tycker är för jävligt är att det visas på trean och inte på svt. Svt gör det bättre än trean och alla kan se det. Det måste vara bland det bästa man kan göra för svensk fotboll, att alla små killar kan se på landslaget. Jävla tv3.

Bråkade med en vakt igen, denna gången var han värre än vanligt. Jävla idiot!!!!

Tillbaka till samtiden är helt okej vid första lyssningen, med Colombus som den klart bästa låten. Den är ingen Chans, 747 eller mannen men efter där någonstans tror jag ändå den passar in. Refrängen är så jävla bra så det finns inte.

Nu vaknar staden långsamt
Och jag är full igen
Snön ger ut sin oskuld
Och skiten bara känns


Jaha

Eftersom vissa tycker, inklusive mig själv, att jag skriver så väldigt klokt och smart och med så mycket kloka tankar så måste jag börja skriva blogg. Jag är lite emot det egentligen men med press från framförallt Brumme så måste jag. Ska bara testa nu, skriver väl mer sen!!!!

RSS 2.0