Sömnproblem

Vet inte varför men sovit tokigt dåligt inatt. Och kan inte sova mer nu så det är inte lönt att försöka. Skit är det, skit och mög.

Kollar en gammal Wallander-film. Den är helt okej.

Sen idag måste jag ta mig till Bjuv och snacka med Paul. Och sen efter det är det jobb mellan 13 till 21. Praktiken börjar ta slut vilket är väldigt synd. Trivs väldigt väldigt bra där.

Snart en massa studenter, ångest-tiden nummer ett. Kanske därför jag inte mår hundra just nu och inte riktigt trivs. Vet inte, men det är något som inte riktigt stämmer!

Tips

Fått en hel del tips om hur man ska bli en grym bloggare, så nu är det träning och åter träning sen kommer jag nog kunna leva på bloggandet ;)

Trevlig dag, många roliga elever. Gjorde intervjun också idag, gick även den bra.

Tycker vädret borde bli lite finare, mycket trevligare med sol och värme än pisseväder och regn.

Match på torsdag, tränaren var sur för vi hade druckit i fredags innan match men det är inget att bry sig om. Life goes on.

Låten just nu, är en gammal klassiker. With or without you med U2 är suverän. Och förresten, inte fan gör alla metallband sin egen musik? Något jävla band "spelar" bara, så måste det vara.

Schlager suger!

OJOJOJ

Vann precis på v65 :D Aldrig tippat, men hade sex av sex rätt!!! Fan vad bra av mig!

Yeeeyeee

Tänkte egentligen skriva om en sån världslig sak som melodifestivalen och hur sjukt och konstigt det egentligen är. För nog är det konstigt och väldigt dumt att Sverige kommer på en 18onde plats med en så pass bra låt som Hero ändå är. Antingen är det vi i Sverige som har en katastrofal musiksmak, eller så är det helt enkelt folket i övriga Europa som är konstiga, jag tror det sistnämnda.

Nu blev det att jag skrev ändå, men ja. Det är så mycket i skallen bara, för mycket för att jag egentligen ska tycka att det är värt det. För nu är det sommar, och då ska man inte behöva ha mycket i skallen utan bara kunna slappna av och skit. Men just nu känns det som att det blir för mycket klabb.

Festen i fredags var helt okej tills jag fick en smäll rätt på näsan. Och du Bulan, när jag får tag på dig då jäklar.

Annars inget, ska väl försöka plugga. Tråkigt som fan men vad ska man göra.. Två veckor kvar ungefär, sen ska jag spendera sommaren i mitt älskade Torp.

Brand i Eslöv igen, vad fan är det som händer? Snart finns inget kvar av staden, vilket i så fall inte vore så dumt iallafall.

Well

Ibland försöker man hela tiden, man gör allt i sin makt för att folk ska må bra men det blir bara fel och missförstånd ändå. Och såna lägen tappar man bara orken och allt bara rinner av en och man känner att nej fan heller, fan alltså. Det är inte rättvist alls.

Bli jämförd med det man hatar mest, tuffaste man kan bli?

Snart ut till Torp iallafall, på en hejdundrande fest får jag hoppas. Tyvärr brukar det vara så att när man verkligen ser fram emot en sak så blir det bara skit, medans när man har låga förväntningar brukar det bli kanon. Kanske är det en filosofi man ska försöka sträva efter? Ha inga förväntningar på livet eller folk runt om, då blir det bara positivt allting.

Match sen imorgon med, Besa. Känns som det är rätt mycket skit samma. Faktiskt. Det mesta känns som skit samma just nu, förutom dom ölen som står och väntar på mig i kylen. Newcastle.. MMMM vad gott.

Do you need sometime, on your own?

If we could take the time to lay it on the line
I could rest my head Just knowin' that you were mine
All mine So if you want to love me
then darlin' don't refrain Or I'll just end up walkin'
In the cold November rain

Just nu är jag bara så jävla trött och sängen känns som paradiset på jorden. Ska nog besöka den alldeles strax, är väldigt trött. Först en rätt jobbig natt för både min egen del men inte direkt nära hur den var för dig. Och sen en svinjobbig men rolig arbetsdag i Löberöd. Trivs faktiskt som fisken i vattnet där ute, synd det inte är en längre praktikperiod än tre veckor. Tre månader vore perfekt, eller varför inte börja jobba där? Om jag får ett jobb som det och med dom ungdomarna som är där skulle jag verkligen kunna tänka mig att jobba som fritidsledare.

Annars var det en väldigt trevlig kväll igår, med fotboll med grabbarna. Kunde inte bli bättre, förutom att möjligtvis Ronaldo skulle förlorat. Hyfsat gay kille förresten, ligger och böjar i mittcirkeln efter segern som om han ville säga "Kolla på mig, mig mig mig mig. Jag missade men vi vann ändå, titta, här är ju jag". Härligt att Unitedspelarna sket i honom och kramade om den sanna hjälten. Går det att slå Van Der Sar på straffar? Jag tror det inte.

Nu måste jag snart vila, sen är det väl melodifestivalen som gäller. Var så sur efter förra, Irland och Belgien skulle lätt gått vidare. Och förresten, är Azjerbadjian (felstavning som fan men ni förstår) ett land i Europa? Och va fan gör Israel här? Den tävlingen har spårat ut rejält. Lägg ner skiten, eller gör vi svenskar som italienarna och bara tävlar med oss själva. Låter som en bra idé. Någon som sätter emot att ett östland vinner i år igen?

I know it's hard to keep an open heart
When even friends seem out to harm you
But if you could heal a broken heart
Wouldn't time be out to charm you


Baby

Finast, alltid


Vilken härlig dag

WOOWOWWWOWWWOWWWWW.. Alla mår så bra WOWWOWWWOWOWWOWWW... hela livet ler WOWWOWOWOOWOW.. vad kan man önska mer? "WOWWOWOWOWOWWW.. alla pojkar små.. JA okej, där får det fan vara nog. Det blir fan lite läskigt annars. Även om små pojkar kan vara söta så får det räcka där ändå. Men ta mig tusan på att det är en bra låt alltså. Ska nog ladda hem den, nu på bomsen..

Solen har varit framme hela helgen vilket varit okej. Dock har det varit rätt kallt, mög mög mög. Spelade match i lördags, fan vad bra jag var. Helt fantastisk. 5-0 vann vi med, hela laget var bra såklart. Men tror jag hade 95 procents rätt passningar, och då var det inte bara som Daniel Andersson som slår dom bakåt eller åt sidan. Klart min bästa match på länge. Hoppas det fortsätter i den stilen.

Mormor fyller fucking jävla 80 år idag, vilken supertant alltså. Hon är fantastisk, grym människa. Tror det har med att hon bott i Torp hela sitt liv, man blir nog en bra människa där ute på något sätt. Så powertanten Gun kommer nog över snart, ska ut och bjuda henne på lunch.


Annars i veckan då? Jodå, det är fullt upp. Praktik imorgon, CL-final med pizza och öl med grabbarna på onsdag, Tokfest på fredag och match på lördag. Hur ska en annars stressad man som jag hinna med alltså? Får nog gå och lägga mig snart, så jag orkar med. Och om du läser detta Ellinor, dags för klassfest snart? Du vet var du kan nå mig ;)

Du är den vackraste jag mött, inte påmålad och falsk som andra
Du har väckt upp det jag trott var dött


En liten pojke i för stora skor säger, jag ska nog lyckas

image1

Sommarryck

Fick ett ryck, ett riktigt sommarryck. Och kan man klandra mig när det är så underbart väder och hela kroppen bara älskar livet? Rycket innebär att Håkan Hellström tokladdas hem just nu och jag ser redan fram emot imorgon när jag ska lyssna igenom Håkanlåtar och bara njuta av det. Och njuta av solen och bara tycka att livet är fantastiskt.

Nu kan jag få dig så lätt funkar underbart bra när det är sommar, speciellt sommarnätter som denna. Synd bara man inte är ute och umgås med någon.

Jag hade hoppats på något, hoppats på något.
Om du ville ha mig, nu kan du få mig så lätt.
Ja om du vill ha mig, så kan du få mig så lätt.
Lura mig, nej nej, vad folk än säger


Tokigt

Är uppe i ottan för att bränna lera, man inser inte hur dum i huvudet man är. Ville bara sova... sova.. sova... sova... sova. Det slog mig precis mitt stora bloggdilemma, vad bryr sig folk egentligen om att man skriver. Tråkigt att berätta om saker som hänt under dagen kanske och tråkigt att berätta vad man känner. För som jag sagt innan, man bör inte berätta exakt vad man känner på en blogg. Punkt.

Sverige förlorade igår i hockeyn, aj oj. Vad var det som träffade mig?!?! En intressepil?!?!?! Ja, det måste det ha varit.

Invincible

Follow through
Make your dreams come true
Don't give up the fight
You will be alright
Cause there's no one like you in the universe

Don't be afraid
What your mind consumes
You should make a stand
Stand up for what you believe
And tonight
We can truly say
Together we're invincible


During the struggle
They will pull us down
But please, please
Lets use this chance
To turn things around
And tonight
We can truly say
Together we're invincible


Do it on your own
It makes no difference to me
What you leave behind
What you choose to be
And whatever they say
Your souls unbreakable

During the struggle
They will pull us down
But please, please
Let use this chance
To turn things around
And tonight
We can truly say
Together we're invincible

Together we're invincible

During the struggle
They will pull us down
Please, please
Let use this chance
To turn things around
And tonight
We can truly say
Together we're invincible

Together we're invincible

Lill-Lördag

Klar med hemtenta, solen skiner.. Det enda negativa är att man inte kommer få njuta så mycket av den eftersom jag har skola hela dagen. Men man ska inte gnälla, snart tre veckors praktik med en sjukt trevlig kille och sen är det bara en och en halv vecka kvar tills det är sommar.

Muse - Invincible
Tokigt bra låt.

Och så hörde du av dig och det pirrade direkt, jobbigt egentligen.

heej

hej min älsklings Linda, så nu skriver jag för din skull :D Ska bli bättre jag lovar

hörde en tokigt bra låt idag, med Raymond och Maria.

Fortsätt kör, det gör ingenting om vi dör, jag levde en sekund

RSS 2.0