Utan dina andetag

http://www.youtube.com/watch?v=JbipYEPnraQ&feature=related

Hmm

Jag vet inte, är jag en idiot? Det måste ju vara något fel på mig, jag vet dock inte vad. Vill bara väl, men känns som det blir fel oavsett.

Jag hatar datorer

JAG HATAR DOM, SÅ JÄVLA MYCKET SÅ DET ÄR SJUKT!!

Länge sen jag skrev

Ja det var ett tag sen nu, har väl inte haft något att skriva om helt enkelt. Vet inte om jag har det nu heller men jag gör det ändå.

Skolan går vidare och det känns väl okej Vi pratade en del om sexualbrottslingar idag, om man kan förlåta dessa. Jag tycker att sexualbrottslingar är bland det värsta som finns, att ge sig på barn och andra försvarslösa människor för att få fram sina egna sjuka sexuella fantasier, det tycker jag bara är sjukt. Just idag handlade det om man kan förlåta en som gillar barnporr, och jag vet inte. Man kanske inte ska stämpla såna människor och förlåta dem, men vet inte om jag är en så förlåtande människa. Jag har oerhört svårt att känna någon som helst sympati för dessa, oerhört svårt. Tycker man ska kapa av kuken och sen låsa in dem föralltid.

Snart kommer iallafall min baby, även om dagen inte varit vad jag har hoppats på, så hoppas jag iallafall att helgen blir perfekt. Eller vad säger du? Du vet nu vad jag känner för dig, och du är helt underbar. Längtar efter din närhet, din kropp och dina läppar. Dina läppar läker alla sår hos mig, och jag älskar när vi kysser varandra.

Hittade en ny låt, där jag fick denna texten ifrån:
Vad hoppas du? Vad önskar du vad vill du?
Är du rädd? Är det så? Du är rädd? Du är rädd?
Om du är rädd sluta med det. Om du är bränd o rädd lägg av med det.
Lita på mig börja med det. Lita på mig sen får vi se
Om du är rädd sluta med det. Om du är bränd o rädd lägg av med det.
Lita på mig börja med det. Lita på mig. Testa det

RSS 2.0