What??

Jag förstår mig inte på dig, inte det minsta. Förstår ingenting av vad som händer nu faktiskt, huvudet är rörigt, jag förstår helt enkelt inte. Jävla skit att det alltid verkar bli såhär.

Sverige vann

Grymt bra gjort faktiskt! Nu ser vi fram emot Spanien på lördag, vilken fest det skulle bli om det kan bli seger, eller iallafall en poäng där. Annars är det Ryssland som gäller förstås.

Snart börjar man jobba och sen så fyller man år. Ska nog boka semester nästa vecka med, kan bli kul som fan!

HoppSnopp

Mitt nya liv

Från och med imorgon, har jag börjat mitt nya liv. Mitt stora beroende coca cola ska bli ett minne blott och jag ska inte dricka det alls under sommaren. Det är mitt stora mål, dessutom ska jag sluta äta skräpmat och skit, eftersom jag tycker att jag blivit lite tjock höhöhö... Så hjälp mig att hålla koll på det ;)

Sverige-Grekland.. Snart så jävlar smäller det

Snart så jävlar

Är det EM-premiär. Fan vad gott att det äntligen är igång. Sitter och avnjuter några öl och bara väntar på att de ska dra igång. Snart kommer lite goda vänner också över vilket gör det ännu bättre.

Schweiz-Tjeckien.. Sådär, men är det EM så är det!

Sorry att jag inte kan vara på din bal Brumme, men du klarar det nog bäst själv ;)

Grattis BrumBrum

image2

Grattis BrumBrum

Äntligen har du tagit studenten ;) Ingen höjdare egentligen, men grattis ändå. Och hoppas din dag blir suverän!

Rätt komiskt

Det slog mig, jag en kall höstvind mitt i pannan. Jag sitter som fritidsledare och försöker hjälpa folk med sina problem, när det egentligen är mina egna problem jag borde kämpa med. Jag lär ut saker som jag inte själv lever efter, vilket borde göra att det är svårt att ta det åt sig och lyssna på de sakerna som jag säger. Vid 21 års ålder borde man kanske kommit längre, och vet inte vad jag ska göra åt det riktigt. Gnäll gnäll gnäll.

Sista praktikdagen i fredags och sista jobbdagen igår. Trist med praktiken, skönt med jobbet. En del att skriva till skolan idag, men det får bli som det blir. Orkar helt enkelt inte, nog aldrig känt sån låg motivation till skolan som jag gör nu. Och då snackar vi om en som alltid har låg motivation till skolan.

Sverige - Ukraina klockan 16.00
Sverige - Island klockan 18.00
Härlig sportdag iallafall

EM-start om sex dagar, fan vad najs alltså. Nästa lördag blir perfekt, jävlar vad det ska drickas öl då!!!

Hej Hopp Gummi Snopp

RSS 2.0