Fredrik Ljungberg

Han är fan en strong man jämfört med vad jag är. Trots att han är skadad varannan dag slår jag nog det, för har fan ont överallt. Min kropp känns som den är 40. Ont i revbenen som fan, och som om det inte var nog med det sträckte jag till höger balle igår, så jävla trist. Har svårt att gå och det suger. Snart seriepremiär också, najs som fan...

Hmm

Jävla mög det med han som mördade Engla, jävla idiot alltså. Vad fan finns det för människor på denna jorden. Vet inte heller riktigt vad man ska göra med en sån jävla jubelidiot som honom. Att döda honom är alldeles för lätt straff. Men visst fan vore det befogat att göra det. Tycker dock att man ska sätta in honom i det värsta jävla fängelset som finns, berätta för alla medfångar precis vad han gjort och sen fick han klara sig så bra han själv kan. Om det sen innebär att han blir rövknullad varje dag eller om han dör efter en det spelar absolut ingen roll. Han förtjänar inget mer ändå!

Hörde att man hade flyttat på han där Knutbypastorn för att han hade det för tufft i fängelset och var utsatt för fara för de andra medfångarna. Ja, vafan dådå? Han förtjänar jävlar i det inte mer än det han heller. Låt han få så mycket skit det bara går!

Bra poliser vi verkar ha i Sverige också. Har två huvudmisstänkta för mordet på hon där Pernilla 2000, och en av dom var han som mördade Engla åtta år senare. Bra, riktigt bra att inte kunna sätta dit honom redan då. Det fanns till och med DNA som band honom till mordplatsen. Men varför inte släppa honom bara? Bra gjort! Helt underbart!

Blir aldrig som man tänkt sig

Jaja, det är fan inte lätt det här med livet. Jag förstår det inte riktigt, man försöker vissa grejer men det blir ändå fel. Kanske försöker man på fel sätt eller något? Rörigt är det iallafall, alldeles för rörigt. Tror man bara vill sitt bästa men det blir inte rätt ändå. Vissa tycker och tänker och vissa tycker inget alls. Dom som inte tycker alls är fega jävlar, de som tycker och tänker gör det ofta på fel sätt och missförstår, vilket inte gör det direkt bättre. Nä, vet inte var man ska ligga riktigt.

Har nog brutit ett revben, kan inte sitta rakt upp och har fantastiskt ont. Jävla skit är det! Snart match också, med ett brutet revben. Känns sådär.

Flummigt, men iallafall!

Fredag

Äntligen fredag, väldigt skönt faktiskt. Hann inte med tippen idag heller, skolan tog extra på tiden.

Ska snart ner till farfar för första gången på väldigt länge. Kommer nog kännas lite märkligt, trots allt väldigt länge sen jag var där. Sen får jag ju besök med, eventuellt, vilket gör det ännu svårare. Den enda jag visat det för ångrar jag som fan att jag tog med dit, hoppas jag inte gör det med denna personen. Inte så stor risk tror och hoppas jag, men man vet ju aldrig.

Blev rätt tungt igår faktiskt, drack en hel del öl och det är väl dags för det ikväll med. Dock match imorgon, sådär taggad inför det kan jag säga. Men vi får väl se hur det blir.

Svårt att komma igång igen, svårt att riktigt veta vad man ska skriva. Blir lite krystat, men det blir väl bättre ju längre tid man skriver. Ska ner dit nu, hörs och ses!!


I wanna guard your dreams and visions

Together Wendy, we can live with the sadness
I'll love you with all the madness in my soul
Oh, someday girl, I don't know when
We're gonna get to that place where we really wanna go
And we'll walk in the sun

Så var skolan slut för idag, bild bara som jag sa innan. Kändes ju rätt okej. Lyssnar just nu på Brucan, vilken jävla stjärna. Tycker hans bästa låtar är riktigt bra.

Annars då, ska snart ner i stan och öla, det är trots allt torsdag och man har haft en jobbig vecka framför sig. En dag kvar bara, ett bra ämne med min favorit så det är inga problem. Sen är det helg och fint, match lördag och sådär. Annars inget nytt från mig just nu!

Jaja

Höhö, jag ska väl börja skriva lite blogg igen då. Man skriver ju så fantastiskt bra så det är klart att alla vill ha igång en igen! Inte så märkligt egentligen. Det börjar gå mot vår, fan inte dumt det alltså. Och snart sommar, ännu bättre. Snart iväg till skolan, två halvdagar innan helgen tar vid. Bild idag, mitt absoluta favoritämne (ni lirare som inte fattar att det var ironi, er låter jag er vara). Ska hålla egen lektion där nästa vecka och har ingen aning om vad jag ska göra alltså, ska försöka övertala min asiatiska vän om att lösa det där!

RSS 2.0